VuurwerkShow

De vuurwerkshow (alweer onze 22e sinds 1996) vindt plaats op dezelfde locatie als de afgelopen jaren: vanaf het eiland in de Grote Dobbe dat naast de Markt ligt.

Op maandag 17 december om 20:00 uur zullen wij onze vernieuwde collectie siervuurwerk af gaan steken, waaronder cakes en compound-boxen uit de Red Wire, Essentials en Sweetlake collecties.

Houd s.v.p. rekening met de beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen op het Marktplein. Voor de helft wordt deze afgezet en alternatieve parkeerplaatsen kun je vinden in de parkeergarages van het Stadshart, zoals de Amsterdamstraat en Duitslandlaan of het parkeerterrein langs de Osylaan.

Uiteraard worden er door Jongerius Bakker traditiegetrouw heerlijke oliebollen uitgedeeld.

En als afsluiter is er een spectaculaire vuurwerkfinale, mogelijk gemaakt door Ristorante Pizzeria Bella Torino, Dorpsstraat 97-A  en ZFM Radio 96.2 FM.

Kun je er helaas niet bij zijn? Geen paniek! ZFM zorgt voor een Live Stream zodat jij ook mee kan genieten. Kijk mee via deze directe link: ZFM Livestream of je kunt kijken via: www.zfmzoetermeer.nl en via Ziggo kanaal 42, KPN, Vodafone en Tele2.

Download alvast de afsteeklijst (2,5 MB)

Wij hebben alle vuurwerkfinales vanaf 2009 voor je op een rijtje gezet op onze Vuurwerkshow Finales pagina