Posteractie

Maak kans op 1 van de 10 Big Momma compound-boxen!

Gedurende de maand december geven wij 10 Big Momma compound boxen weg (t.w.v. € 119,50), door middel van een unieke posteractie. Deze posteractie was de afgelopen drie jaar al een succes en wordt dus zeker weer gecontinueerd.

Haal de poster op en hang deze goed zichtbaar vanaf de openbare weg aan het raam. Als je een poster hebt hangen, kunnen wij gedurende de maand december aanbellen en je gelukkig maken met een Big Momma compound box! Zorg wel dat er iemand thuis is rond 19:00 uur, want anders proberen wij het een deur verder. De dagen dat wij aan kunnen bellen zijn vooraf niet bekend, maar het zijn sowieso geen zon- of feestdagen.

Posters zijn verkrijgbaar bij:

- Herwijnen Wandelspeciaalzaak

- De Bouwhof

 

 

Live via Facetime

Wat het nog extra leuk maakt is dat via onze Facebook pagina VuurwerkZoetermeer het moment van uitreiken live te volgen is. Dus like onze Facebook pagina en houd in de gaten of wij bij jou in de straat lopen!

Vergroot je winkans

Wil je nog meer kans maken om een Big Momma te winnen? Like onze Facebookpagina VuurwerkZoetermeer, plaats een foto van de poster op je eigen tijdlijn en tag VuurwerkZoetermeer hierin.