Webshop gesloten

Wij zijn druk bezig om onze webshop weer up to date te maken en te testen. Medio november proberen wij deze af te hebben.
Al 36 jaar onbetwist dé vuurwerkspecialist! Korte wachttijden bij ophalen Garantie op vuurwerk

Informatie

  • Advies op maat

Misschien is het opgevallen dat er weer meer nieuwe producten dan normaal aan het assortiment zijn toegevoegd. Dit is vooral te danken aan de alsmaar stijgende vraag naar los siervuurwerk ten opzichte van kant-en-klare pakketten. Advies op maat is een service die wij onze klanten al heel lang aanbieden en steeds meer klanten maken hier ook gebruik van. Als je niet weet wat je wil bestellen, dan is een kant-en-klaar vuurwerkpakket het eenvoudigst te bestellen. Helaas past de inhoud hiervan niet altijd bij iedere situatie. Bij ons advies op maat gaan wij samen met de klant bepalen welk vuurwerk het beste aan de wensen en het budget van de klant voldoet. Oftewel, zijn er kinderen bij en/of zijn er toeschouwers die binnen blijven (niet te hoog vuurwerk), harde knallen of juist geen knallen, liever veel voor weinig of juist minder aantal items, maar wel meer variatie en mooiere effecten? Ons assortiment is in ieder geval gevarieerd genoeg om iedere klant van dienst te kunnen zijn. Gedurende de laatste 3 dagen hebben wij een speciale Vuurwerk-Adviseur buiten de winkel staan die je direct kan adviseren en helpen om samen je vuurwerkbestelling te maken.


  • Sweetlake vuurwerk

Voor het achtste opeenvolgende jaar hebben wij onze eigen Sweetlake label producten. Speciaal door ons geselecteerd voor de Zoetermeerse vuurwerkliefhebbers. In totaal hebben wij dit jaar zes verschillende items, van een compacte siercake tot een grote 500 grams cake en allemaal extra voordelig geprijsd. Al deze zes artikelen hebben wij tevens samengevoegd en de Sweetlake Super-Six genoemd. Deze geweldig mooie combinatie bieden wij aan voor een speciale actie prijs!


  • Categorie-1 Het hele jaar verkrijgbaar

Iedereen weet wat er bedoeld wordt met kindervuurwerk. Dat zijn o.a. de sterretjes, knalerwtjes en Morning Glory's. Maar omdat er sinds 2013 een wetswijziging heeft plaatsgevonden valt het kindervuurwerk en het lichtere siervuurwerk onder categorie-1 vuurwerk. Dit vuurwerk bestaat uit o.a. de kleinere fonteinen, luchthuilers en crackling ballen. Het mag het gehele jaar gekocht en afgestoken worden. De minimum leeftijd is 12 jaar.


  • Garantie

Het siervuurwerk, de 6000, 7000, > 9500 serie, dat wij verkopen voldoet aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarom durven wij, als eerste in Nederland, onze klanten de garantie te geven dat het bij ons gekochte siervuurwerk daadwerkelijk afgeschoten wordt. Mocht je tijdens oud-jaarviering constateren dat je siervuurwerkpot niet volledig is afgeschoten, dan kan je, bij inlevering van uw defecte siervuurwerkpot en aankoopnota, het aankoopbedrag van dit artikel terug ontvangen in de vorm van een tegoedbon ter waarde van het desbetreffende artikel + 5% extra. Deze tegoedbon is weer te besteden bij een nieuwe vuurwerkaankoop. Garantie op siervuurwerk geldt voor constructie- en fabricagefouten. Gebreken door ondeskundig gebruik vallen buiten de garantie.

Retourneren kan tot en met zaterdag 4 januari 2020.


  • Lanceerbasis voor pijlen verplicht

Het is sinds vorig jaar (2018) verplicht om bij iedere bestelling waarbij een vuurpijl zit een lanceerbasis mee te leveren. Dit is door de overheid in het RACT (Regeling Aanwijzing Consumenten- en Theatervuurwerk) opgenomen. Het betekend dat wij deze automatisch aan je bestelling toevoegen wanneer er een losse vuurpijl, pijlenassortiment of kant-en-klaar pakket incl. vuurpijlen besteld wordt. Deze wordt door ons in rekening gebracht tegen kostprijs. Het maakt hierbij niet uit of je al een lanceerbasis in bezit hebt: de lanceerbasis moet bij de levering zitten. De overheid zal hier op toezien.