Webshop gesloten

Vanuit overheidswegen is bepaald dat er dit jaar geen vuurwerk afgestoken mag worden tijdens oud & nieuw om de zorg te ontlasten.
Wij respecteren deze beslissing wel, maar begrijpen het niet.
Ook het lichtere categorie F1 vuurwerk mogen wij niet overhandigen, versturen of bezorgen.
Dat is helaas de situatie nu en dat vinden wij erg vervelend.
Al 36 jaar onbetwist dé vuurwerkspecialist! Korte wachttijden bij ophalen Garantie op vuurwerk

Garantie op Siervuurwerk

Al ons vuurwerk is voorzien van een CE keurmerk en wordt onderworpen aan extra kwaliteitscontroles tijdens productie door onze leveranciers. Vanwege deze hoge kwaliteitseisen geven wij al geruime tijd een extra service door garantie te geven op de volledige uitwerking van onze vuurwerkcakes en -compounds.

Het is tenslotte erg jammer als deze niet helemaal is leeggeschoten en je dus niet volledig hebt kunnen genieten van je aankoop.

Wat je dan kan doen, is het defecte vuurwerkartikel voorzichtig op een veilige plaats neerleggen en hiermee bij ons in de winkel langsgaan incl. de aankoopbon. Je krijgt dan van ons een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag + 5% extra.

Voorwaarden garantie op vuurwerk:

Garantie op vuurwerk wordt gegeven op alle siervuurwerkartikelen uit de 6000, 7000 en >9500 serie. Garantie wordt gegeven op de uitwerking van de tubes van het desbetreffende siervuurwerkartikel. Voorbeeld: Indien een siervuurwerkartikel gestopt of uitgewerkt is zonder dat alle tubes zichtbaar leeg zijn, dient men het desbetreffende siervuurwerkartikel te bewaren inclusief de aankoopnota van het desbetreffende siervuurwerkartikel. Gebreken door ondeskundig gebruik vallen buiten de garantie. Indien bewijsstuk en/of aankoopnota ontbreekt, vervalt iedere vorm van garantie. De garantie bestaat uit een tegoedbon t.w.v. het desbetreffende siervuurwerk + 5% extra. De tegoedbon kan alleen ingewisseld worden voor vuurwerk en niet voor geld of andere artikelen dan vuurwerk uit de winkel. Retourneren van defecte artikelen uit de 6000, 7000 en > 9500 serie kan tot en met zaterdag 9 januari 2021.


Wij geven garantie op o.a. de volgende assortimenten: